Organisatie

De Stichting Evenementenhandboek is opgericht om bij te dragen aan de kwaliteit van evenementen, door het bieden van breed gedragen praktijkrichtlijnen aan alle belanghebbenden. Zij zal de nodige praktijkrichtlijnen op het gebied van veiligheid bij elkaar brengen in het Evenementenhandboek Veiligheid.

Bestuursleden

 • Laura Bouwmeester
  Laura Bouwmeester Voorzitter

  Laura Bouwmeester is naast coach en trainer toezichthouder bij diverse instellingen. Na een loopbaan in het onderwijs was zij gedeputeerde in Flevoland en wethouder in Weesp. Laura zet zich als onafhankelijk voorzitter van de stichting in om belangen met elkaar in verbinding te brengen en de beoogde doelstellingen tot gezamenlijke doelen te maken.

 • Eric Boselie
  Eric Boselie Penningmeester

  Eric Boselie is directeur bij stichting Eindhoven Marketing (Eindhoven247). Hij is in Eindhoven nauw betrokken bij de organisatie van de grootste evenementen. Voor deze functie was Eric vele jaren werkzaam in dienst van de gemeente als afdelingshoofd evenementen, vergunningen en centrummanagement. Eric zet zich als bestuurder in om de belangen van veiligheid en city marketing met elkaar te verbinden.

 • Teddy Vrijmoet
  Teddy Vrijmoet Secretaris

  Teddy Vrijmoet is directeur/bestuurder van Stichting de Lindenberg, Huis voor de Kunsten. Voorheen directeur van Stichting Vierdaagsefeesten (ACBN). Met haar jarenlange ervaring als organisator van dit grootschalige publieksevenement wil ze zich inzetten om kennis en expertise in de branche breed te delen. Ze zoekt daarbij nadrukkelijk de verbinding met alle partijen die in de branche actief zijn.

 • Ruben Brouwer
  Ruben Brouwer Bestuurslid

  Ruben Brouwer is managing director van Mojo Concerts, de grootste organisator van muziekevenementen in Nederland. Mojo organiseert jaarlijks zo’n tweehonderd concerten en festivals (waaronder Lowlands, North Sea Jazz en Pinkpop), die goed zijn voor ruim één miljoen bezoekers. Binnen Mojo is Ruben verantwoordelijk voor juridische zaken en HR. Ruben is daarnaast bestuurslid van de Vereniging Van EvenementenMakers (VVEM), de branchevereniging voor professionals in de publieksevenementen branche.

 • Gerard van Duykeren
  Gerard van Duykeren Bestuurslid

  Gerard van Duykeren is ruim 35 jaar werkzaam in de evenementen-beveiligingsbranche. Als CEO van TSC Crowd Management was hij betrokken bij meer dan 5.000 evenementen. Hij was actief bij diverse initiatieven binnen de branche, zoals het Evenementen Keurmerk van de Nederlandse Veiligheidsbranche en hij ontwikkelde de 1e Minor in Europa op het gebied van evenementenveiligheid: Event Crowd Management.Hij is voorzitter van de sectie Evenementen en Horecabeveiliging, bestuurslid van de Nederlandse Veiligheidsbranche en bestuurslid van de VVEM en hij neemt zitting in meerdere commissies die zich bezig houden met opleidingen (o.a. SVPB, OEHB) en is hij Board Member van de Event Safety Group van de Europese Festivals Association.

 • Danielle Willemse
  Danielle Willemse Projectmanager

  Danielle Willemse is zelfstandig project- en procesmanager en ontwikkelt programmaconcepten. Al meer dan 25 jaar organiseert en coördineert ze evenementen voor gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Ze is werkzaam geweest bij verschillende evenementenbureau’s, het Nationaal Comité 4 en 5 mei, Amersfoort 750 en MasterPeace. Momenteel is ze programmamanager en producent bij Bureau Marineterrein en projectleider van het NHEV.